Blogs

Radi savu brīnumu

Tā burvīgā sajūta, kad, noskaitot pantiņu pie eglītes, sākas dāvanu atsaiņošanas trakums. Cits uzmanīgi atsien ap dāvanu aptītās bantītes un atloka iesaiņojuma papīru neieplēšot nevienu caurumu tajā, cits nav tik pacietīgs un plosās pēc sirds patikas, lai redzētu, kas lācītim vēderā. Šis prieks ir neaizvietojams, un es pat teiktu, ka vajadzīgs. Dzirksts acīs nav tikai dāvanas saņēmējam, bet arī dāvinātājām jeb, tā teikt, Ziemassvētku vecīša palīgam – rūķim.
Dakteri Klauni ir pozitīvisma nesēji slimnīcās un ap Ziemassvētku laiku piestrādā arī par Salaveča palīgiem. Tieši tāpēc viņi šogad aicina arī jūs nākt talkā ar saviem dotumiem, talantiem un izdomu, lai radītu mākslas darbus, ar kuru palīdzību tiks iegūti līdzekļi, kas iepriecinās tos, kam svētku laiks jāpavada slimnīcā. Tās var būt apsveikuma kartītes, pašu izlietas svecītes, mājās gatavoti saldumi vai skaists zīmējums, ko līdz 15. decembrim vari atnest uz sporta klubiem “Atlētika” un līdz 18.decembrim uz tirdzniecības centru “Spice”. Tavi darbi būs daļa no jaunā pop – up labdarības veikaliņa piedāvājuma. Vai nav lieliski? (sīkāku informāciju par veikala darba laiku un citām svarīgām ziņām meklē šeit)
Lai raisītos radošās idejas, gribu padalīties ar kāda Daktera Klauna stāstiņu par kolēģi, kas top ar apbrīnojamas izdomas palīdzību, ņemot palīgos dažnedažādākos materiālus. Un pats svarīgākais, tie dikti cītīgi strādā.

“Katru reizi, kad mēs pēkšņi satiekamies ar izdomātu trešo kolēģi, mums pašiem ir ļoti interesanti. Šoreiz mūsu draugs bija miskastes maiss. Mēs to piepūtām un, jautri spēlējoties, meklējām tam aizvien jaunus pielietojumus. Šajā reizē sanāca tā, ka mums bija trešā kolēģe nevis kolēģis, kā likās sākumā. Nonācām pie secinājuma, ka mums ir sanākusi skaista medūza, kas mācēja it visu. Skaņa un izskats bija ideāls. Kad maiņa jau bija gandrīz galā, gaitenī satikām mazu meitenīti, kuras priekšā, jautrā veidā atvadoties, savu medūzu saplēsām. Iedevām to uzvilkt mazās ieģipsētajai kājiņai, lai aukstumā nebūtu tik salti. Un tā mūsu lolojums ieguva pavisam citu skatu un jēgu.”

Tā, lūk! Pat no miskastes var tapt brīnums. Atliek vien radīt.

 

coloring.cool